Saxum 2003

Saxum

Cégünk, a Saxum 2003 Bt., egy szoftverfejlesztő cég, amely a Joomla Tartalomkezelő Rendszerre specializálódott. Az általunk fejlesztett magas minőségű bővítmények ingyenesen letölthetők, dokumentációjuk szabadon hozzáférhető.

Ha új, egyedi bővítményre van szükséged, vagy Joomla alapú weboldaladdal kapcsolatban segítséget szeretnél kapni, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Saxum Astro

astro

A Saxum Astro egy ingyenes asztrológiai komponens, amely a látogató által megadott születési dátum alapján megmutatja annak horoszkópját.

Megjeleníti a megadandó születési dátumhoz tartozó asztrológiai jegyet és annak értelmezését. Az értelmezéseket a weboldal adminisztrátora szabadon szerkesztheti.

Többféle asztrológiai rendszer rögzíthető, ezek menüpontokban jeleníthetők meg az oldalon. A komponens képes kezelni az olyan rendszereket, amelyeknél a jegyek minden évben ugyanarra az időszakra esnek, valamint azokat is, ahol változnak az időszakok vagy több évet érint az időszak.

A komponens letölthető innen:

Felhasználói leírás itt olvasható.

Weboldalak, amelyek a Saxum Astro komponenst használják:

Adomány

Ha hasznosnak találod a bővítményeinket, támogasd a fejlesztést, és adományozz egy kisebb összeget! Köszönjük.unregistered template Template by Ahadesign Visit the Ahadesign-Forum and Joomla 1.6 Live Preview