Saxum 2003

Saxum

Cégünk, a Saxum 2003 Bt., egy szoftverfejlesztő cég, amely a Joomla Tartalomkezelő Rendszerre specializálódott. Az általunk fejlesztett magas minőségű bővítmények ingyenesen letölthetők, dokumentációjuk szabadon hozzáférhető.

Ha új, egyedi bővítményre van szükséged, vagy Joomla alapú weboldaladdal kapcsolatban segítséget szeretnél kapni, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Saxum Numerology

numerology

A Saxum Numerology egy ingyenes numerológiai kalkulátor-komponens. Fő funkciója, hogy a megadandó adatokból egyjegyű számot kalkulál, ami alapján értékelést jelenít meg.

A kalkuláció dátum- illetve számadatoknál a számjegyek összeadását jelenti egészen addig, ameddig az egyjegyű számot nem eredményez. Pl.: 1967. 01. 23 -> 1+9+6+7+0+1+2+1 = 27 -> 2+7 = 9. Szöveges adatoknál a betűkhöz rendelt értékek alapján végez hasonló számítást.

Különböző kalkulációtípusok menthetők el, amelyek esetén megadható, hogy milyen adatok alapján történjen a kalkuláció, hány kalkuláció történjen, a számított eredményhez milyen értékelést jelenítsen meg.

Szerteágazó paraméterezési lehetőségei miatt mindenki a saját igényei alapján szabhatja testre.

A komponens letölthető innen:

Felhasználói leírás itt olvasható.

Weboldalak, amelyek a Saxum Numerology komponenst használják:

Adomány

Ha hasznosnak találod a bővítményeinket, támogasd a fejlesztést, és adományozz egy kisebb összeget! Köszönjük.unregistered template Template by Ahadesign Visit the Ahadesign-Forum and Joomla 1.6 Live Preview