Saxum 2003

Saxum

Cégünk, a Saxum 2003 Bt., egy szoftverfejlesztő cég, amely a Joomla Tartalomkezelő Rendszerre specializálódott. Az általunk fejlesztett magas minőségű bővítmények ingyenesen letölthetők, dokumentációjuk szabadon hozzáférhető.

Ha új, egyedi bővítményre van szükséged, vagy Joomla alapú weboldaladdal kapcsolatban segítséget szeretnél kapni, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Saxum Picker

picker

A Saxum Picker segítségével egy halmaz elemeiből (kártyalapok, színes golyók, stb.) való választást tudsz felkínálni, valamint a választás eredményét megmutatni.

A komponens elsősorban kártyalapokból való húzás modellezésre készült (pl. kártyajóslás), de kiválóan alkalmas egyéb halmazok kezelésére is: például "itt a piros, hol a piros" játék, színes golyók közül történő húzás, stb.

A halmazok elemeihez szabadon választott képeket lehet feltölteni, leírást megadni. Amíg a látogató választ az elemek közül, azok természetesen rejtve vannak, le vannak takarva; az ehhez tartozó kép szintén feltölthető. Beállítható, hogy az elemek közül hányat kell húznia a látogatónak. Meghatározható, hogy kiválasztott elemeket egyesével, vagy együtt értékelje a program, illetve hogy értékeléskor számít-e az elemek kiválasztásának sorrendje vagy sem. Az értékelés szövegét szintén szabadon lehet szerkeszteni.

A komponens letölthető innen:

Felhasználói leírás itt olvasható.

Weboldalak, amelyek a Saxum Picker komponenst használják:

Adomány

Ha hasznosnak találod a bővítményeinket, támogasd a fejlesztést, és adományozz egy kisebb összeget! Köszönjük.unregistered template Template by Ahadesign Visit the Ahadesign-Forum and Joomla 1.6 Live Preview